Miraç Kandili Programına Davetlisiniz

Miraç nedir?

Allah’ın emriyle Peygamber Efendimiz (sas)’in rûhen ve bedenen, Burak (1) isimli semavî bir binite binerek Cebrail ile birlikte Mekke’deki Mescid–i Haram’dan Kudüs’teki Mescid–i Aksa’ya (Beytü’l–Makdis) kadar yapmış olduğu gece yolculuğuna –ki buna İsra denilir–, oradan da bir mi’râcla (manevî asansör) yedi kat göklere yükselip tâ Sidretü’l–Müntehâ’ya ulaşması, burada Cebrail’i arkada bırakıp Refref denilen ledünnî binitle Allah’ın huzuruna varıp O’nun Zât–ı Akdes’ini yakînen müşahede etmesi ve zaman–mekân üstü konuşması olaylarına Mi’râc denilir.

Vakfımızda 13/04/2018 Cuma gecesi yapılacak olan Miraç Kandili programına tüm Lüleburgaz halkımız davetlidir.

‘’Allah’ım bu gecede yaptığımız duaları kabul eyle ve bizlere bir dahaki mübarek kandil gecelerine kavuşmayı nasip et.’’

TARİH: 13/04/2018

YER: Yılmaz Mah. Toprak sok. No:4 Lüleburgaz/Kırklareli

(Rumeli Yardımlaşma Ve Eğitim Vakfı)