Lüleburgaz Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu

Okulun açılmasına Milli Eğitim Müdürlüğü karar verdi Lüleburgaz İmam Hatipli ler derneği (Önder) ve Rumeli Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı olarak öğrenci kayıt çalışmalarına başladık ana caddelere bez afişler ile duyurular astık.

70*50 boyutlarında afişler kahvelere ve halkın kalabalık olduğu mekanlara asıldı.

El ilaları bastırılarak tüm evlere dağıtıldı. Bu yıl altmış öğrenci kaydı yapıldı.

Ayrıca öğrencilerin kıyafet ve ayakkabıları temin edildi.

Öğrenci Temin Çalışmaları

Okulun Düzenlenmesi Çalışmaları

(Önderin) Öğrencileri Okula Kayıt   Çalışmaları

Öğrencilerle Tatlı ve Yemek İkramı

Okulumuzun Edirne Gezisi

Lüleburgaz Önder İmam Hatipliler Derneğinin organize ettiği ve Vakfımızın katkılarıyla yapılan Edirne Gezisine Hacı Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrencileri katılım sağlamıştır. Gezimizin ilk durağı Edirne Mimar Sinan Vakfı olup burada sıcak çorbalarımız içilmiştir. Vakfın hemen yanında bulunan Selimiye Camii gezilip iki rekat namaz kılınmıştır. Bu manevi yeri ziyaretimizden sonra Bedesten Çarşısı gezilerek çocuklarımıza önceden yapılan ticaret hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır. Ulu Camiide kılınan öğle namazından sonra Üç şerefeli Camii+Eski Cami gezilmiştir. Gezimizin en önemli ayaklarından biri olan Şükrü Paşa tabyaları tadilat nedeniyle girilememiştir. Karnı acıkan öğrencilerimizi Edirne Kent Parkına götürerek hem yorgunluklarının giderilmesi, hem de mis gibi havada vakit geçirmeleri sağlanmıştır. İkindi vaktinden sonra Lüleburgaz’a dönüşe geçilmiştir.

Hafta içi Ve Hafta sonu (ÖNDER) Lüleburgaz İmam Hatipliler Derneği Kursları

Cuma günü yapılan Öğlen yemeyi ve Cuma namazına hazırlık